Ir al contenido principal

UN BONITO RECUERDO DEL 2016.

Laura Ferrer serà la reina de les Festes Patronals 2016


Laura Ferrer serà la reina de les Festes Patronals 2016
La jove benicarlanda Laura Ferrer Cruz, representant de l’Associació dels Amics de Sant Gregori, ha estat escollida reina de les Festes Patronals 2016. La imatge que il·lustrarà el cartell i el programa és la fotografia ‘Ram de flors en la mà’, de Concepción Gallego Angora.
Benicarló ja té reina per a les Festes Patronals de 2016. Es tracta de la jove Laura Ferrer Cruz, que va ser escollida el passat dissabte en un acte multitudinari celebrat a l’Auditori Pedro Mercader que va comptar amb la presència d’autoritats, familiars i amics. A més de Laura, que representa l’Associació dels Amics de Sant Gregori, també es van presentar les joves que formaran part de la Cort d’Honor, que seran Lara Ferrer Saura (Benicarló Base Futbol), María Vidal Marzal (Centro de Estudios del Maestrazgo), Elena Salvador Montañés (Amay), Laura Boix Salvador (Coral Polifònica Benicarlanda), Paula Montañés Calvet (Club Deportivo Mabel), Gemma Staffiero Masip (Asociación Española Contra el Cáncer), Mar Melet Arín (Penya Surrac 2000) i Noelia Pitarch Ruiz (Associació Bonsai Benicarló). La Dulcinea serà Inés Agut Muñoz, una jove madrilenya que estiueja a Benicarló des que va nàixer.
Pel que fa a la cort infantil, les representants seran Paula del Valle Añón, Raquel Navarro Martínez, Ana Zorrilla Marzá i Aitana Cheto Millán.
Una altre dels secrets que es van desvetllar durant l’acte va ser el cartell que il·lustrarà les properes Festes Patronals. Concepción Gallego Angora va resultar la guanyadora del concurs, amb la fotografia titulada ‘Ram de flors en la mà’, un detall de la geganta de Benicarló. L’accèssit ha estat per a Fernando Roldán Vinuesa per la fotografia ‘Sant Bartomeu’.
TAGGED WITH

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.
 
 




Comentarios

Entradas populares de este blog

Bartoleros yeyés Feria 2022

CARTA DE UN EMO

Los días como hoy fríos y lluviosos, me encierro en mi mundo, en mi ordenador y en mis fantasías, me agarro al teclado igual que un naufrago a su tabla, como aquel pianista fracasado. Pero hoy no me salen palabras para escribir nada, ninguna historia, ni triste, ni amarga, ni dulce, ni alegre; solo me salen movimientos automáticos de mis dedos sobre las letras, que aporean teclas sin sentido, y no conjugan nada. Mi enfado me lleva a la desesperación y esta a la frustración de que en este mundo de literatura no tengo lugar. Lo he intentado, pero no, no encajo en vuestra comunidad, nunca seré aceptado como uno más, ni siquiera cono escritor mediocre, mi desánimo me ha llevado ha escribir esta carta. Quizás no vuelva a ponerme en contacto con vosotros, ni sepáis más de mí, tan solo, algunos de vosotros leréis una esquela en el periódico. Para entonces ya será demasiado tarde, ya no estaré aquí, ni para leeros, ni para que me leáis. Y en ese preciso momento, cuando estéis mirando la p

JUEVES SANTO 2015, BENICARLÓ